Tetova  
 
  Vetem per te rritur 01/24/2021 6:04pm (UTC)
   
 

Na vjen shume keq por nuk keni te drejta hyrje


KETE DUHET TA DINI:
-Kjo permbajtje mund te shqetesoje personat nen 18 vjec dhe ne jemi detyruar te marim masa per tu siguruar qe asnje femije te mos kete akses ne kete nenfaqe


Comments on this page:
Comment posted by s-person, 01/19/2009 at 8:43pm (UTC):
ej si mund te perdorim be ket a ,si mund te marim te drejt hyrje ketuAdd comment to this page:
Your Name:
Your message:

 
  VALON
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  tettovahome.de.tl
  Per te gjithe
Nese keni ndonje verejtje,sugjerim ose dicka te ngjajshme me keto,mendimet tuaja mund ti shprehni duke derguar e-mail ne loni_tetova@hotmail.com
ose
ifi-223@hotmail.com
-Gjithashtu kemi ndare edhe hapsiren e komenteve te cilen mund ta perdorni per te njejtin funksion.
  Kete duhet ta dini
Web site eshte ne perpunim
--Ju faleminderit per mirkuptimin--
  Verejtje:
Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i permbajtjes se kesaj faqeje.
Today, there have been 91 visitors (498 hits) on this page!
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free